10 august 2011

Inscriere - Centrul Roman de Studii Transculturale!


Centrul Roman de Studii Transculturale Constanta, ofera instruire misionara avansata si pregatire temeinica pentru misiunea transculturala, imbinand efficient predarea teoretica la clasa cu practica efectuata de cursanti in zonele de misiune.

Programul scolii are o durata de doi ani: cursuri biblice de baza si cursuri introductive despre misiune in anul intai, iar in anul doi - instruirea specifica in domeniul misiunii.

Înscrierile se pot face pana la data de 15 August. Absolvenţii altor instituţii biblice se pot înscrie direct în anul II.

CRST oferă si cursuri modulare! În perioada 26 August – 07 Octombrie 2011 se desfasoara o noua sesiune de “Studii Internaţionale despre Islam din România” predate de profesori cu experienta si reputatie internationala. Cei interesaţi pot opta pentru pachete de două, patru sau şase săptămâni.

Pentru detalii apelaţi Centrul Roman de Studii Transculturale telefonic: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la adresa: secretariat@crst-ct.ro sau vizitati site-ul www.crst-ct.ro

Niciun comentariu: