18 septembrie 2015

Profesor Dr. Andreas Maurer: „Abordări ale Musulmanilor”

În cadrul programul SIIR 2015, între 21 Septembrie – 02 Octombrie, la CRST, Profesor Dr. Andreas Maurer, preda cursul: „Abordări ale Musulmanilor”
Cursul se va focaliza pe abordarea teologică, practică şi narativă a Islamului precum şi pe o înţelegere mai profundă a nevoilor musulmanilor. Un alt aspect important prezentat are de-a face cu lucrarea Duhului Sfânt în contextul misiunii printre musulmani – semne şi minuni, război spiritual.

Dr. Andreas Maurer este căsătorit cu Ruth, și au împreună trei fii. În debutul carierei sale a lucrat ca inginer mecanic în Elveția, dar după absolvirea colegiului biblic din Anglia (1983), a plecat cu familia în misiune în Africa de Sud. Slujirea în această țară i-a facilitat și finalizarea studiilor de doctorat (1999) la Universitatea din Pretoria, pe tema: „În căutarea unei noi Vieți: Motivele convertirii creștinilor și a musulmanilor.” În Africa de Sud s-a implicat, cu precădere, în instruirea creștinilor pentru a face misiune printre musulmani. Între anii 2000-2007, prin organizația Arab World Ministries, Dr. Maurer a predat cursuri de misiune în Elveția și în multe alte țări. Din anul 2011 lucrează ca și Consultant pe teme de Islam, prin organizația „Slujirea practică a creștinilor persecutați și a oamenilor aflați în nevoie,” și călătorește în multe țări unde susține seminarii de abordare și evanghelizare a musulmanilor.

Niciun comentariu: