21 mai 2013

Simpozion de Misiune - Ediţia a V-a

Centrul Român de Studii Transculturale din Constanţa – Agigea are deosebita plăcere de a vă invita la Ediţia a V-a a Simpozionului de Misiune organizat anul acesta pe tema:
Rolul Duhului Sfânt în Îndeplinirea Misiunii lui Dumnezeu
Evenimentul se va desfăşura astfel:
 Vineri, 07 Iunie 2013, între orele: 14:00 – 19:00
 Sâmbătă, 08 Iunie 2013, între orele 09:00 – 13:30
     Vorbitorii invitaţi să susţină sesiunile simpozionului sunt: dr. Helmuth Egelkraut, profesor, teolog şi preşedinte al organizaţiei creştine „Hilfe fur Bruder” din Germania și pastorul Wilhelm Cornelis Abbenbroek din Australia, cu experiență misionară în opt țări diferite, implicat în plantare de biserici și formarea de lideri care să opereze în puterea Duhului Sfânt.  Ambii vorbitori sunt  profesori în cadrul CRST.
            Alături de aceşti invitaţi, abordând aceeaşi temă, studenţi de la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, Colegiul Biblic Est-European din Oradea şi Centrul Român de Studii Transculturale din Constanţa vor susţine referate cu nuanţe diferite legate de lucrarea Duhului Sfânt. Aspecte precum: iniţierea misiunii, procesul convertirii, călăuzirea şi împuternicirea pentru misiune, ca parte a lucrării Duhului Sfânt, vor fi abordate specific pe parcursul sesiunilor.
      Pentru o bună organizare aşteptăm confirmarea participanţilor până la data de 25 Mai 2013 la secretariatul CRST, prin e-mail: secretariat@crst-ct.ro sau prin telefon: 0741-159.203,  0241-583.246.


Niciun comentariu: