1 iulie 2013

Inscriere 2013 - Centrul Roman de Studii TransculturaleCentrul Roman de Studii Transculturale - Constanța, oferă instruire misionară avansată și pregatire temeinică pentru misiunea transculturală, îmbinând efficient predarea teoretică la clasa cu practica efectuată de studenți în zonele de misiune.


Programul școlii are o durată de doi ani: cursuri biblice de bază și cursuri introductive despre misiune în anul întâi, iar în anul doi - instruirea specifică în domeniul misiunii.


Înscrierile se pot face pană la data de 30 Iulie 2013. Absolvenţii altor instituţii biblice se pot înscrie direct în anul II.

Dosarul de înscriere trebuie depus la secretariatul CRST şi trebuie să conţină următoarele documente:

- recomandarea pastorului bisericii locale (se solicită de la secretariat);
- formularul de înscriere (se solicită de la secretariat);
- copie după diploma de bacalaureat (sau ultima şcoală absolvită);
- copie după certificatul de naştere;
- copie după cartea de identitate;
- copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
- două fotografii tip paşaport (pot fi şi digitale);
- adeverinţă medicală „clinic sănătos” apt pentru activitate în colectivitate;
- copie după foaia matricolă a şcolii biblice absolvite, pentru cei care se înscriu în anul II.

Admiterea: se va face în baza unui interviu pe care conducerea CRST îl va avea cu fiecare candidat la data de 1 August 2013. 

CRST oferă și cursuri modulare! În perioada 26 August – 04 Octombrie 2013 se desfășoară o nouă sesiune de “Studii Internaţionale despre Islam din România” predate de profesori cu experiență și reputație internațională. Cei interesaţi pot opta pentru pachete de două, patru sau şase săptămâni.

Pentru detalii apelaţi Centrul Roman de Studii Transculturale tel: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la: secretariat@crst-ct.ro sau vizitați site-ul www.crst-ct.ro.
Niciun comentariu: